Jeg forstår

Åbningstider

Butikken og værkstedet har åbent mandag til torsdag
fra klokken 7:30 - 15:30
og fredag 7:30 - 14:30.

Vi har åbent for telefonen mandag til fredag
fra klokken 8:00 - 15:30.

26 85 78 97

Ring til os mandag til fredag fra kl 8:00 til 15:30

26 85 78 97

Stiga Havemaskiner m.fl.
Salg af havetraktorer og plæneklippere

JJ Service og Maskiner tilbyder salg af plæneklippere, havetraktorer og andre havemaskiner. Er I i tvivl om hvilken havemaskine, der er den rigtige til jeres behov, så står vi også klar med råd og vejledning. Vi har over 10 års erfaring fra branchen og kender de fleste mærker og modeller inden for havemaskiner.

Hør mere om salg af plæneklippere, havetraktorer og andre havemaskiner på telefon 26 85 78 97 eller via vores kontaktformular.

Har du spørgsmål, eller ønsker at købe en have maskine, skriv til os direkte her.

Når du skriver ind til os vil vi forsøge at svare på din besked så hurtigt som muligt via enten email eller telefon.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Vi tilbyder salg af følgende typer havemaskiner:

  • Plæneklippere
  • Havetraktorer
  • robotklippere
  • buskryddere
  • Hækkeklippere
  • Kædesave
  • m.fl.

Vi har de store brands

Som autoriseret serviceværksted og forhandler inden for havemaskiner, tilbyder vi et bredt udvalg af kendte mærker. Vi sælger bl.a. havetraktorer fra Stiga, plæneklippere fra Texas m.v. I det hele taget har vi et stort sortiment af havemaskiner fra: Stiga, Echo, Ariens, Solo by AL-KO, Briggs & Stratton m.fl.

Solo by AL-KO robotplæneklipper?

Er du dødtræt af at bruge fritiden på at klippe græsplæne? Med en investering i den fuldautomatiske Solo by AL-KO robotplæneklipper, kan du læne dig tilbage og nyde den nyslåede græsplne uden at løfte en finger. Robotplæneklipperen plejer din græsplæne pålideligt og automatisk. Plæneklipperen har holdbare komponenter og avanceret teknologi, der får din plæne til at stå knivskarpt.

Ny Stiga havemaskine eller plæneklipper?

Kig ind i vores butik og få en personlig service, hvor vi kan vejlede dig til den havemaskine, der bedst imødekommer dine behov. Vi har et velassorteret udvalg af kvalitetsmaskiner i butikken, men skulle det ske, at den ønskede model ikke er på lager, kan vi hurtigt skaffe den hjem til dig. Kontakt os på telefon 26 85 78 97eller via vores kontaktformular. Du er selvfølgelig også altid velkommen til bare at komme forbi butikken - vi glæder os til at vise dig vores store udvalg.

JJ Service og Maskiner

Er et alsidigt firma med fokus på grundig rådgivning og faglig indsigt. Vi ved hvad vi taler om – og det betyder, at du som kunde er sikret en optimal løsning, hvad enten du skal købe nyt eller have repareret gammelt materiel.

Autoriseret serviceværksted

Værksted i
Stenlille