Reparation af robotplæneklipper

Vi tilbyder reparation af robotplæneklipper eller årlig robotplæneklipper service

Værksted for robotplæneklippere

En reparation af robotplæneklipper kan være gavnligt i mange tilfælde. Er din robotplæneklipper ved at være gammel, er den i stykker eller bruger du den hyppigt? Der kan være flere grunde til at sende din robotplæneklipper på værksted. Vi tilbyder reparation af robotplæneklipper for både private og erhverv samt til attraktive priser.

Er et alsidigt firma med fokus på grundig rådgivning og faglig indsigt. Vi ved hvad vi taler om – og det betyder, at du som kunde er sikret en optimal løsning, hvad enten du skal købe nyt eller have repareret gammelt materiel.

Åbningstider
Butik og værksted

Mandag - torsdag

07.30 - 15.30

Fredag

07.30 - 14.30

Telefon

Mandag - fredag

08.00 - 15.30

Ring til os

Skriv direkte til vores værksted
Når du skriver ind til vores værksted, vil vi forsøge at svare på din besked så hurtigt som muligt via enten email eller telefon, så kan vi aftale et tidspunkt og en dato for hvornår du kan komme ind på vores værksted.
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email.
Skriv venligst din adresse

Kom forbi vores autoriserede værksted til robotplæneklipper service

En robotplæneklippers kniv kan blive sløv med tiden. Bliver den benyttet hyppigt, til store arealer eller ligger der til tider små grene og andet i vejen, så har den godt af en service og reparation. Vores værksted i Vestsjælland har alt udstyret og reservedele til langt de fleste mærker af robotplæneklippere. Vi er et autoriseret værksted til mærker som Stiga, AL-KO, Flymo, Partner og mange flere. Netop derfor kan du trygt stole på vores egenskaber og kompetencer når det kommer til robotplæneklipper service.

Eksperter med mange års erfaring inden for robotplæneklippere

Du kan sikre din robotplæneklippers levetid med en god service samt forebygge eventuelle fejl på maskinen. En robotplæneklipper kan også have brug for en professionel softwareopdatering, elektronisk fejlfinding eller skift af sensorer. Vores eksperter har mange års erfaring i robotklippere. Vi kan udføre test på din maskine, rengøre den og reparere din robotplæneklipper. Kom forbi vores værksted, og gør brug af vores reparation af robotplæneklipper eller vores robotplæneklipper service.

Regelmæssigt vedligehold og service

En robot har altid godt af en regelmæssig service og reparation. Med god vedligeholdelse kan du forebygge de mest almindelige skader. Du kan eksempelvis fjerne græs under skjoldet, så maskinen ikke samler fugt, når den står opbevaret. Men uanset hvor godt du passer på din robotplæneklipper, kan den alligevel have brug for en reparation. Med vores mange års erfaring kan vi nemt og hurtigt fejlfinde problemet og reparere din robotplæneklipper.

Vi hjælper dig med reparation af robotplæneklipper og service dertil

Kontakt os endelig hvis du ønsker din robotplæneklipper til reparation eller du har spørgsmål til vores værksted. Vi giver gerne kompetent rådgivning omkring alle havemaskiner samt servicerer langt de fleste mærker som autoriseret værksted. Derfor er du garanteret god service og et eftersyn i kvalitet, når du benytter JJ service og maskiner.

Autoriseret serviceværksted