Reparation af plæneklipper

Få professionel service og erfaren rådgivning til håndtering af din plæneklipper

Reparation i særklasse

JJ Service og Maskiner tilbyder reparation af plæneklipper og andre havemaskiner på autoriseret mærkeværksted. Du får professionel service med et grundigt tjek og reparation af din plæneklipper. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder og vores ydelser.

Er et alsidigt firma med fokus på grundig rådgivning og faglig indsigt. Vi ved hvad vi taler om – og det betyder, at du som kunde er sikret en optimal løsning, hvad enten du skal købe nyt eller have repareret gammelt materiel.

Åbningstider
Butik og værksted

Mandag - torsdag

07.30 - 15.30

Fredag

07.30 - 14.30

Telefon

Mandag - fredag

08.00 - 15.30

Ring til os

Skriv direkte til vores værksted
Når du skriver ind til vores værksted, vil vi forsøge at svare på din besked så hurtigt som muligt via enten email eller telefon, så kan vi aftale et tidspunkt og en dato for hvornår du kan komme ind på vores værksted.
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email.
Skriv venligst din adresse

Mange års erfaring

Vi udfører reparationer på hele Sjælland og kan i enkelte tilfælde også udføre service og reparationer på kunders adresse. Vi servicerer alle kendte mærker af plæneklippere, og har mange års erfaring til både fejlfinding af problemet og udbedring af skader.

Service til hele Sjælland

Vores autoriserede værksted er beliggende i Vestsjælland, men vi servicerer kunder fra nær og fjern. Værkstedet er veludstyret med værktøj og reservedele til mærker som Stiga, Flymo, AL-KO, Partner og meget mere. Vores ydelser indebærer motoreftersyn, slibning af kniv, smøring og justering af træk samt meget mere. Ring til os for yderligere information.

Stor viden og faglighed

Vi fokuserer altid på faglighed og grundighed i vores arbejde. Med mange års erfaring som mekaniker af traktor og havemaskiner, kan JJ Service og Maskiner reparere langt det meste. Vores specialister besidder en stor og alsidig viden inden for havemaskiner og plæneklippere. Som et autoriseret værksted for flere mærker af plæneklippere er du garanteret en professionel service hos JJ Service og Maskiner.

Giv din plæneklipper nyt liv

Er din plæneklipper i stykker eller skal den have et vintereftersyn, så kan vi hjælpe. Vi udfører alle former for reparation af plæneklippere. På værkstedet servicerer vi både private kunder og erhverv, og kan håndtere store som små plæneklippere. Alt vores fokus er på din maskine og dig som kunde. Vi ønsker glade kunder, der kan gå fra vores værksted med en optimalt fungerende havemaskine.

Kom forbi eller kontakt os

Kontakt os endelig hvis du ønsker at vide mere om vores services og kompetencer, ønsker vores rullende værksted forbi din adresse eller har spørgsmål. Du kan komme forbi vores butik i Stenlille eller kontakte os her på siden. Vi står altid klar med professionel rådgivning.

Autoriseret serviceværksted