Reparation af havetraktor

Autoriseret værksted til reparation af havetraktorer

Reparation på autoriseret værksted

JJ Service og Maskiner tilbyder reparation af havetraktor for både private og erhverv. Kom forbi vores autoriserede værksted på Vestsjælland eller kontakt os. Vi tilbyder også at vores mobile værksted kommer ud til din adresse for reparation af havetraktor.

Er et alsidigt firma med fokus på grundig rådgivning og faglig indsigt. Vi ved hvad vi taler om – og det betyder, at du som kunde er sikret en optimal løsning, hvad enten du skal købe nyt eller have repareret gammelt materiel.

Åbningstider
Butik og værksted

Mandag - torsdag

07.30 - 15.30

Fredag

07.30 - 14.30

Telefon

Mandag - fredag

08.00 - 15.30

Ring til os

Skriv direkte til vores værksted
Når du skriver ind til vores værksted, vil vi forsøge at svare på din besked så hurtigt som muligt via enten email eller telefon, så kan vi aftale et tidspunkt og en dato for hvornår du kan komme ind på vores værksted.
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email.
Skriv venligst din adresse

Stor faglighed og professionel service

JJ Service og Maskiner tilbyder altid professionel service af uddannede specialister med stor faglighed. Vi kan udføre både fejlfinding, reparation og service på havetraktorer af forskellige mærker som Stiga, AL-KO, Jonsered, Flymo og mange flere. Med mere end 10 års erfaring som traktormekaniker kan vi hjælpe med langt det meste og garanterer kvalitet i alt vi udfører.

Reservedele til havetraktorer

Vores veludstyrede værksted har alt i reservedele til almindelige mærker af havetraktorer. Vi tilbyder kun kvalitet, både i materialer og i håndværk. Vi har åbent året rundt og tilbyder reparationer af enhver slags. Kom forbi vores værksted eller kontakt os på telefon for mere information.

Få din havetraktor på hjul igen

Vores specialister er klar til at hjælpe med eftersyn eller reparation af en defekt havetraktor, så den fungerer optimalt igen. Det kan være alt lige fra ny rem, udskiftning af tændrør eller fejlfinding af større skader. Vi servicerer din havetraktor uanset mærke, årgang eller model. Vi ønsker glade kunder og sætter alt vores fokus på dig som kunde, så du kan gå herfra med en optimalt fungerende havetraktor.

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores priser eller ydelser af reparation på havetraktorer. Vi står klar med faglig rådgivning og grundig service uanset modellen af havetraktor. Som autoriseret værksted for de største producenter, har du garanti for veludført arbejde. Vores kompetente fagspecialister sætter en ære i god service og grundigt arbejde, så din traktor kan køre velsmurt og uden problemer.

Autoriseret serviceværksted