Jeg forstår

Åbningstider

Butikken og værkstedet har åbent mandag til torsdag
fra klokken 7:30 - 15:30
og fredag 7:30 - 14:30.

Vi har åbent for telefonen mandag til fredag
fra klokken 8:00 - 15:30.

26 85 78 97

Ring til os mandag til fredag fra kl 8:00 til 15:30

26 85 78 97

Faglighed og grundighed

Disse to ord beskriver en stor del af virksomhedens dna. Vi går op i at have den nyeste viden inden for branchen og lægger desuden stor vægt på, at vores kunder får en omhyggelig og grundig rådgivning. Hvad enten de skal have serviceret deres havetraktor, eller købe en ny motorsav.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud

Når du skriver ind til os vil vi forsøge at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt via enten email eller telefon.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Manden bag

Det er traktormekaniker Johnnie Johansson, der står bag JJ Service og Maskiner. Og med mere end 10 års erfaring i branchen har han opbygget en solid viden om maskiner i alle udformninger. Johnnie er uddannet i en større maskinforretning, men valgte for en del år siden at stå på egne ben. Firmaet er hans hjerteblod, hvilket også er grunden til, at du aldrig vil modtage en lunken eller uengageret service her hos os.

Autoriseret værksted

Vi er autoriseret serviceværksted for en række af de større mærker, såsom Stiga, Flymo-Partner, Texas, Castelgarden m.v. Dette betyder, at du er garanteret en professionel håndtering af såvel salg som service her i butikken.

Kontakt os - eller besøg butikken

Du er altid velkommen til at kigge forbi i butikken og værkstedet i Stenlille, men du kan også ringe eller skrive.

JJ Service og Maskiner

Er et alsidigt firma med fokus på grundig rådgivning og faglig indsigt. Vi ved hvad vi taler om – og det betyder, at du som kunde er sikret en optimal løsning, hvad enten du skal købe nyt eller have repareret gammelt materiel.

Autoriseret serviceværksted

Værksted i
Stenlille