Salg/Reservedele

Reparation af plæneklipper samt service og salg

Er din plæneklipper gået i stykker, eller vil du blot sikre dig, at den holder længe? Her hos JJ Service og Maskiner på Sjælland kan vi hjælpe dig uanset, om du har brug for en helt ny plæneklipper, eller den kan reddes med nogle reparationer. Med vores rullende værksted rykker vi ud med plæneklipper service der, hvor du har brug for det. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at transportere din græsslåmaskine eller hvilken anden maskine, der er tale om, hen til os.

Ud over græsslåmaskiner kan vi reparere bl.a. traktorer, entreprenørmaskiner og forskellige andre havebrugsmaskiner. Vi kan udføre service på en lang række mærker inden for plæneklippere og andre havebrugsmaskiner, som man finder hos byggemarkeder. Vi er autoriseret serviceværksted til adskillige kendte mærker som bl.a. Stiga, Honda, Texas og Flymo-partner med flere.

Maskin- og plæneklipper service hvor og hvornår, behovet opstår

Hos JJ Service og Maskiner rykker vi ikke alene ud der til, hvor din maskine er gået i stykker. Vores vogn står også klar til at rykke ud, når du har brug for plæneklipper service eller fx reparationer på din traktor og andre maskiner.

Skal du have udført plæneklipper service, kan du med fordel få det gjort hos os i efteråret – så står maskinen klar og fungerer optimalt, når du har brug for den til foråret. Men du kan naturligvis få udført service og diverse reparationer af din plæneklipper året rundt.

Når du gerne vil have din græsslåmaskine til at holde så mange år som muligt, har det stor betydning at vedligeholde den godt og få udført den nødvendige service. I forhold til en maskine, som ikke er vedligeholdt og trænger til service, kan du med den rette plæneklipper service spare op til 30 % på benzinforbruget og undgå startproblemer. Rengøring, smøring, udskiftning af filtre og olie er blot nogle af de faktorer, som kan forlænge maskinens levetid.

Har din plæneklipper eller en anden maskine udtjent sin levetid, kan du naturligvis købe en ny hos os.

Kontakt JJ Service og Maskiner for reparation af plkæneklipper, andre services eller salg på telefon 26 85 78 97 eller via vores kontaktformular.

UdskrivE-mail